Mitä uutta

Kaspersky Safe Kids 23.0.0.399 -sovelluksen uudet ominaisuudet:

Päivityksen jälkeen Kaspersky Safe Kids voi nollata lapsesi sovelluksien ja tietokoneen käyttöajan laskennan. Tässä tapauksessa päivän aiemmat aikatilastot poistetaan. Jos olet asettanut aikarajoja sovellusten tai tietokoneen käytölle, lapsesi voi päivityspäivänä käyttää sovelluksia ja tietokonetta näitä rajoituksia pidempään. Siksi suosittelemme, että tarkistat tilastosi päivittämisen jälkeen.

Katso myös

Päivitä Kaspersky Safe Kids